Beste buurtbewoners,

Zoals we in een eerder bericht hebben laten weten is de oprichting van de buurtvereniging gestaakt. Voordat er sprake was van een oprichting is er door Robbie al geld ingezameld, dit heeft hij op eigen initiatief en zonder overleg gedaan, er was op dat moment nog geen bestuur en ook nog geen 1e oprichtingsvergadering geweest.  

Als mede-initiatiefnemers hebben we alles geprobeerd om hem te helpen om het eerder aan hem betaalde geld bij de mensen terug te krijgen, maar Robbie geeft aan dat nu niet te kunnen wegens privé redenen en komt iedere keer met een ander smoesje om onder de betaling uit te komen.

Wij vinden dit erg vervelend en staan hier ook niet achter, maar we kunnen hem niet dwingen om het geld te retourneren. We willen u adviseren om zelf contact op te nemen met Robbie om afspraken te maken over de teruggave van het geld, hij woont aan de klaprooslaan 1.

Wij vinden het treurig dat het op deze manier is gelopen.

Met vriendelijke groet,

Namens de initiatiefnemers.

Geef een reactie