Beste buurtbewoners, 

Vorige week lieten wij u, zowel via dit bericht op deze website als via een bericht op de Facebook groep, weten dat de initiatiefnemers hebben moeten besluiten dat we helaas niet verder gaan met het oprichten van een formele buurtvereniging. Mochten wij in de toekomst activiteiten organiseren, dan zal dat op een meer informele manier gebeuren en eventuele bijdrages in de kosten zullen gebaseerd zijn op deelname aan de betreffende activiteit. 

Wij hebben van een aantal buurtbewoners vragen gekregen over het terugbetalen van de reeds betaalde contributie en/of hun bijdrage in het AED initiatief. Alhoewel de buurtvereniging hier formeel geen partij in is, hebben we met Robbie afgesproken dat hij er voor zal zorgen dat uiterlijk woensdag 1 juli alle gedane betalingen door of namens hem zullen zijn terugbetaald.

Met vriendelijke groet,

Namens de initiatiefnemers,

Micha Brans

Geef een reactie