Na een geslaagde 1e oprichtingsvergadering en veel uurtjes werk van de werkgroep-oprichting, liggen zowel de concept Statuten en concept Huishoudelijk Reglement nu klaar om door de notaris beoordeeld te worden.

Een deel van de initiatiefnemers tijdens de vergadering.

Als alles volgens plan gaat, dan zal de buurtvereniging officieel per 1 juli 2020 worden opgericht en zal het verenigingsjaar lopen van 1 juli t/m 30 juni van elk jaar.

Er zijn momenteel nog enkele vacatures voor het bestuur, zo zoeken we nog een enthousiaste secretaris en een algemeen bestuurslid. Iets voor jou, neem dan contact met ons op.

Nadat de notaris onze concept documenten bekrachtig heeft en de vereniging officieel is opgericht, zullen uiteraard alle documenten op deze website gezet worden. Ook zullen dan dan de aspirant leden die zich inmiddels hebben opgegeven voor de vereniging gevraagd worden om zich officieel in te schrijven door het invullen van een aanmeldingsformulier.

Binnenkort dus meer.

Geef een reactie